За нас

Интерсервиз Узунови АД – oфициален представител и сервиз на хладилна техника Hitachi за България

От ноември месец 2017 година Интерсервиз Узунови АД е официален представител и сервиз за бяла техника на Hitachi за България.

За Интерсервиз Узунови АД

Интерсервиз Узунови АД е един от водещите търговци в България в продажбата на: аудио-визуална техника, офис, фото и видео техника, бяла мини и едра битова техника, климатична и хладилна техника, уреди за вграждане, дребни електроуреди и професионално оборудване.

Интерсервиз Узунови АД  се стреми да предлага най-широката гама от продукти, като е официален вносител и дистрибутор за България на световно известните марки: Sharp, Fagor,  Jata, Edesa, Elica, Smeg, Cata, Brandt, SanGiorgio, Silverline и Hitachi.

Нашият стремеж е да поддържаме 100% удовлетвореност на нашите клиенти, чрез бързи срокове на доставка, високо качество на предлаганите от нас продукти и услуги, както и експертна и бърза сервизна помощ от нашият собствен сервиз!

Интерсервиз Узунови АД  търси дългосрочни взаимоотношения със своите клиентите и партньори, като предоставя отлични цени, гъвкавост и качествено обслужване от добре подготвени специалисти.

За Hitachi

Хитачи е японска корпорация, специализирана във високите технологии и услуги.

Седалището на компанията е в Токио, Япония.

Компанията е собственик на Hitachi Group (Hitachi Gurūpu) като част от по-големите DKB група компании.

Хитачи е третата по приходи за 2009 година, сред големите технологични компании.

За хладилници Hitachi

Японската компания Hitachi поддържа дълги традиции в производството на качествена хладилна техника. Хладилниците Hitachi се отличават със своята икономичност, с иновативните японски технологии и със страхотния си дизайн.

Някои от технологичните разработки на японските инженери са:

Технологията „Aero Care Vega Zone“, която поддържа оптимална среда, която запазва свежестта и полезните свойства на зеленчуците за дълъг период от време.

Съчетано с използваните вакуумни изолационни панели и усъвършенстваното охлаждане с хибридно замразяване, охладеният въздух се разпределя равномерно и ефикасно, като се предотвратява дехидратирането на храната.

Дисплей с контролен панел със сензорен екран за автоматично отваряне на вратите на хладилника.

представител и сервиз на Hitachi за България