Hitachi

Какво е важно да знаете, когато получите вашият нов хладилник HITACHI (+Видео)

След като сте избрали и поръчали подходящия за вас нов хладилник Hitachi и сте получили потвърждение за очаквана доставка от наш консултант, то е желателно да спазите следните стъпки при получаването на уреда и вкарването му в експлоатация за пръв път.

  • Веднага след доставката, хладилника следва да бъде прегледан внимателно от вас или от упълномощено от вас лице. При евентуални повреди, удари и други щети установени при доставка, следва да бъде незабавно уведомен сътрудник от отдел онлайн продажби на телефон 0889608040 или 0889522380Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.
  • След като сте вкарали новият ви хладилника у дома, то е необходимо да го включите в електрическата мрежата след 1 ~ 2 часа, ако е доставен в изправено положение или след 4 ~ 5 часа, ако е доставен в хоризонтално положение. Но все пак ние препоръчваме да минат поне 24 часа.
  • Хладилникът трябва да бъде поставен на прав под и да бъде нивелиран правилно. Той не трябва да бъде поставян близо до микровълнова фурна, както и до пряка слънчева светлина.
  • В страни от хладилника е необходимо да има разстояние между 5 и 7 см в зависимост от модела, а в задната част е необходимо да остане свободно място от поне 10 см. Във височина също е необходимо да остане свободно пространство от поне 10 см.
  • След като включите хладилника за пръв път може да настроите температурите в двете зони чрез контролния панел, който е специфичен за всеки модел. За улеснение използвайте ръководството за употреба.

Видео инструкции за употреба на серията хладилници Hitachi BIG 2

Видео инструкции за употреба на серията хладилници Hitachi French Bottom Freezer

Видео инструкции за употреба на серията хладилници Hitachi Solfege Series

Вашият коментар