Плащане

Методи за плащане в онлайн магазин Hitachi за България

 Наложен платеж  

При получаване на поръчан продукт, заплащате дължимата сума на куриера, който ще ви достави продукта. Разходите по наложен платеж и застраховка са за наша сметка.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас на телефон: 0889608040 и/или откажете да приемете стоката.

Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

 Банков път  

Заплащането на дължимата сума на стоката от клиента или от трето лице от негово име, става предварително по банков път на сметка:

Фирма: „ИНТЕРСЕРВИЗ УЗУНОВИ“ АД
IBAN: BG68 STSA 9300 0005 8730 89
BIC: STSA BGSF
Банка: ДСК АД
Относно: Номер на поръчката, който номер, ще получите след потвърждаване на поръчката или по номер на Проформа фактура.

• Плащането се извършва предварително

 Вземете и платете в магазин Интермаркет  

Може да заявите Вашата бройка до един от нашите магазини, като след това ще имате 5 дневен срок да вземете и заплатите Вашият хладилник Hitachi от избраният магазин.

 Плащане с дебитна или кредитна карта  

В процес на разработка!

 Купи на изплащане 

При покупка на изплащане на избрания от Вас артикул моля следвайте следните стъпки:

Покупка на изплащане с БНП Париба Лични Финанси

  1. В описанието на конкретния артикул от бутон „Купи на изплащане“ с логото на БНП Париба Лични Финанси се отваря прозорец с  кредитен калкулатор, където можете да изберете кредитен план, период на кредита, с или без първоначална вноска.
  2. От бутон „Купи на кредит“ избраният артикул влиза в количката.
  3. За да изпратите Вашата поръчка моля влезте във Вашата кошница, където ще видите избраните към момента артикули. От бутон „Приключване на поръчката“следва да въведете Вашите данни и адрес за доставка. В полето „Начин на плащане” изберате  на кредит „БНП Париба лични финанси“. Отваря се допълнително меню, където попълвате всички задължителни полета относно данните за кандидатстване за кредита. Потвърдете „Съгласието за обработка на лични данни“. Тук отново виждате кредитен каркулатор, където окончателно изберете подходящия кредитен план, период и първоначална вноска.
  4. От бутона „Поръчване“ приключвате Вашата поръчка с начин на плащане – на кредит.

Покупка на изплащане с TBI Bank

• Ти Би Ай БАНК

1. Необходими документи за кандидатстване за целево финансиране от Ти Би Ай Банк:
1.1 За физически лица:
• копие на лична карта /двустранно/
1.2 За юридически лица и еднолични търговци:
• Копие от първо и последно съдебно решение на Клиента. Юридическото лице или едноличният търговец трябва да са с регистрирани седалище и адрес на управление в населеното място, където се намира търговския обект или да са регистрирали клон в населеното място.
• Копие от съдебно удостоверение за актуалното състояние на Клиента, издадено от съда не по–късно от три месеца към датата на кандидатстване за целево финансиране.
• Копие от Удостоверение за данъчна регистрация на Клиента.
• Копие от идентификационен код по БУЛСТАТ на Клиента.
• Оригинал на нотариално заверено изрично пълномощно в случаите на кандидатстване чрез упълномощено лице. В тези случаи пълномощното трябва да бъде издадено от законния представител на Клиента, да съдържа изрични пълномощия за подписване на договора за финансиране и на записа на заповед от името и за сметка на Клиента, датата на нотариалната заверка не трябва предхожда с повече от един месец датата на сключване на договора за финансиране и срокът на пълномощното трябва да не е изтекъл към датата на сключване на договора за финансиране.
• Копие от двете страни на личната карта на законния представител на Клиента (управителя или изпълнителния директор на юридическото лице или едноличния търговец) или съответно – на упълномощеното от него лице.
2. Кредитен калкулатор :
Указания:
• Изтеглете кредитния калкулатор от връзката по долу.
• Въведете в полето / Продажна цена на покупката с ДДС / стойноста на Вашата покупка. Калкулатора сам, ще изчиски вноските (необходимо е да имате Excel).
• Разгледайте внимателно схемите за изплащане и в точка 3-та попълнете желаната схема.
Кредитен калкулатор Ти Би Ай Банк (*.xls)

Указания за кандидатстване:

1. При 3-та стъпка от вашата поръчка попълвате данните за доставка и отбелязвате на „Начин на плащане” – кредит, на изплащане.
2. Избирате 
Ти Би Ай Банк.
3. Можете да се запознаете с ”Условия за предоставяне на кредит от Ти Би Ай Банк”.
4. За да изпратите заявка трябва да потвърдите съгласието си обработване на личните Ви данни тук:

5. Консултант от Интерсервиз Узунови АД ще се свърже с Вас по телефона, за да Ви запознае с текущата промоция, периодите на изплащане, размер на месечната вноска и да попълни искането Ви за кредит.

6. При положителен отговор на Ти Би Ай Банк ще се свържем с Вас за допълнителни указания относно получаването на поръчания артикул и договора за кредит.

За допълнителна информация относно кандидатстване за стоков кредит телефон: 0700 11 770

Покупка на изплащане с UniCredit Consumer Financing

• UniCredit Consumer Financing

Какво е UniCredit Consumer Financing?
Компания, предоставяща модерен, бърз и удобен начин за покупки на изплащане. UniCredit Consumer Financing е част от UniCredit Group – най-голямата банкова група в Източна Европа.
Защо да изберете UniCredit Consumer Financing?
– Опростена документация, изисква се само лична карта;*
– Бързо одобрение.
* за суми до 3000 лв.

Параметри на предлагания кредит:
– От 150 до 50 000 лв., в зависимост от Вашите нужди и желания;
– Срок на изплащане от 3 до 72 месеца, по Ваше желание.

Защо “на изплащане”?
– Достъпни месечни вноски;
– Купувате днес това, което бихте могли да си позволите утре;
– Не се налага да влагате голяма сума пари в една единствена покупка.

Допълнителни предимства за клиентите на UniCredit Consumer Financing:
– Без банкови комисионни при плащане на вноските, във всеки клон на Уникредит Булбанк (обикновено таксата е 2 лв. за вноска).

За допълнителна информация:
Обадете се на 0700 15 600 на цената на един градски разговор за абонати на БТК.

 

Указания за кандидатстване:

1. При 3-та стъпка от вашата поръчка попълвате данинте за доставка и отбелязвате на „Начин на плащане” – кредит, на изплащане.
2. Избирате UniCredit Consumer Financing.
3. Можете да се запознаете с ”Условия за предоставяне на кредит от UniCredit Consumer Financing”.
4. За да изпратите заявка трябва да потвърдите съгласието си обработване на личните Ви данни тук:

Потвърждавам, че съм съгласен личните ми данни да бъдат обработвани от „Уникредит Кънсюмър Файненсинг” АД, по описания в документа начин и за целите посочени в него.

5. Консултант от Интерсервиз Узунови АД ще се свърже с Вас по телефона, за да Ви запознае с текущата промоция, периодите на изплащане, размер на месечната вноска и да попълни искането Ви за кредит.

6. При положителен отговор на UniCredit Consumer Financing ще се свържем с Вас за допълнителни указания относно получаването на поръчания артикул и договора за кредит.

За допълнителна информация относно кандидатстване за стоков кредит телефон: 0700 11 770

Искания за покупка на изплащане в почивни и празнични дни ще се обработват в първия работен ден.

За допълнителна информация и справки за методи за плащане в онлайн магазин Hitachi за България може да позвъните на телефон: 0889608040