Плащане

Методи за плащане в онлайн магазин Hitachi за България

 Наложен платеж  

При получаване на поръчан продукт, заплащате дължимата сума на куриера, който ще ви достави продукта. Разходите по наложен платеж и застраховка са за наша сметка.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас на телефон: 0889608040 и/или откажете да приемете стоката.

Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

 Банков път  

Заплащането на дължимата сума на стоката от клиента или от трето лице от негово име, става предварително по банков път на сметка:

Фирма: „ИНТЕРСЕРВИЗ УЗУНОВИ“ АД
IBAN: BG68 STSA 9300 0005 8730 89
BIC: STSA BGSF
Банка: ДСК АД
Относно: Номер на поръчката, който номер, ще получите след потвърждаване на поръчката или по номер на Проформа фактура.

• Плащането се извършва предварително

 Вземете и платете в магазин Интермаркет  

Може да заявите Вашата бройка до един от нашите магазини, като след това ще имате 5 дневен срок да вземете и заплатите Вашият хладилник Hitachi от избраният магазин.

 Плащане с дебитна или кредитна карта  

В процес на разработка!

 Купи на изплащане 

При покупка на изплащане на избрания от Вас артикул моля следвайте следните стъпки:

  1. В описанието на конкретния артикул от бутон „Купи на изплащане“ с логото на БНП Париба Лични Финанси се отваря прозорец с  кредитен калкулатор, където можете да изберете кредитен план, период на кредита, с или без първоначална вноска.
  2. От бутон „Купи на кредит“ избраният артикул влиза в количката.
  3. За да изпратите Вашата поръчка моля влезте във Вашата кошница, където ще видите избраните към момента артикули. От бутон „Приключване на поръчката“следва да въведете Вашите данни и адрес за доставка. В полето „Начин на плащане” изберате  на кредит „БНП Париба лични финанси“. Отваря се допълнително меню, където попълвате всички задължителни полета относно данните за кандидатстване за кредита. Потвърдете „Съгласието за обработка на лични данни“. Тук отново виждате кредитен каркулатор, където окончателно изберете подходящия кредитен план, период и първоначална вноска.
  4. От бутона „Поръчване“ приключвате Вашата поръчка с начин на плащане – на кредит.

Искания за покупка на изплащане в почивни и празнични дни ще се обработват в първия работен ден.

За допълнителна информация и справки за методи за плащане в онлайн магазин Hitachi за България може да позвъните на телефон: 0889608040